Benvinguts a Casa Gispert

La millor fruita seca des de 1851

 
 
 
 

Els nostres productes

Enviament gratuït a la península (exceptuant Portugal i Lots i Cistells) a partir de 50€. Entrega en 48-72h laborables.

 • Ametlla llargueta crua 500g

  9,00
 • Pinya deshidratada sense sucre 250g

  7,50
 • Castanya pilonga 500g

  9,50
 • Maduixa deshidratada amb sucre 500g

  13,00
 • Safrà Casa Gispert DOP La Mancha, caixa 0.5g

  4,50
 • Nabiu Deshidratat Ecològics 500g

  15,00
 • Olivada amb Ametlles i Avellanes

  3,50
 • Festuc cru pelat 500g

  18,00
Veure'ls tots

Catàleg d’obsequis i regals. Propostes i idees per a fer feliços els vostres amics i familiars.


Catàleg

Regals Casa Gispert

Tots els nostres productes són de màxima qualitat i de proximitat. Si necessites fer un regal no dubtis a consultar la nostra amplia gamma de caixes, cistells, etc. i segur que l’encertaràs! Tenim regals originals per a totes les ocasions!

La botiga
del Born

Col·lecció Casa Gispert

Els millors productes gastronòmics per tots els teus regals!

Col·lecció (PDF)

Catàleg Casa Gispert

Descobreix la nostra amplia gamma de productes.

Catàleg General (PDF)

Sabíeu que la nou de macadamia té aquest nom perquè Ferdinand von Mueller, el botànic que va descriure el gènere per primer cop, va fer servir el nom del seu amic naturalista John Macadam? El seu nom en aborigen és Kindal Kindal.

Sabíeu que...l’estratègia dels pins davant del foc consisteix en obrir les pinyes i disparar els pinyons lluny per a que germinin?

Sabíeu que...la nou del Brasil és llavor de l’arbre Bertholletia excelsa, l’alçada del qual pot arribar als 45 metres? El fruit pot arribar a tenir la mida del cap d’una persona i a dins conté entre 8 i 24 nous que es disposen com el grills d’una taronja.

Sabíeu que...els emperadors mongols consideraven els festucs, originaris de l’Àsia Central, com les “nous del paradís”?

Sabíeu que...l’anacard que mengem tan cru com torrat només és una petita part situada a l’extrem d’un fruit carnós d’una forma que recorda al pebrot i del que a l’Índia se’n fa sucs?

Sabíeu que...tant grecs com romans estimaven molt la noguera Juglans regia per la seva fusta i el seu fruit, les nous?

Sabíeu que...en cultures celtes l’avellaner Corylus avellana és l’arbre del saber i que tallar un avellaner per caprici podia ser penat amb la mort?

Sabíeu que...el cacauet no és la llavor d’un arbre sinó d’una planta lleguminosa (Arachis hypogea)?

Sabíeu que...les nous, les avellanes, les ametlles i les figues seques són una important font de calci i que també ajuden a combatre el colesterol?

Sabíeu que...els pinyons són rics en seleni, molt important en el desenvolupament neuronal de les persones?

Sabíeu que...el refranyer popular diu de l’ametller que, essent un arbre molt sofert, “allà on no es fa re, s’hi fa l’ametller”?

Sabíeu que...descobriments arqueològics demostren que l’home consumeix fruita seca des de fa com a mínim 12000 anys?

Sabíeu que...els fenicis adoraven la deesa Amygdala, el símbol de la qual era l’ametller? D’aquí el seu nom llatí Prunus amygdalus.

Sabíeu que...el cacauet és l’única fruita seca que creix sota terra? D’aquí el seu nom en llatí Arachis hypogea. Tot i ser una lleguminosa s’inclou en el grup de les llavors oleaginoses per la seva similitud en nutrients.

Sabíeu que...l’orellana d’albercoc en alguns llocs també s’anomenen damascos? El fruit va ser portat des de l’Àsia per Alexandre el Gran i les seves tropes.

Sabíeu que...segons alguns estudis publicats, les persones que consumeixen fruita seca de manera regular sembla que viuen més temps?

Sabíeu que...segons alguns estudis publicats les persones que segueixen una dieta mediterrània enriquida amb fruita seca redueixen en un 18% les probabilitats de patir diabetis?

Sabíeu que...segons alguns estudis publicats, en una dieta calòrica equilibrada, un consum diari de fruita seca (25g dia) no només no engreixa sinó que ajuda a controlar el pes i redueix el risc de patir obesitat?

Sabíeu que...la noguera (Juglans regia) no acostuma a tenir massa sotabosc perquè produeix una fitotoxina que s’anomena juglandina?

Sabíeu que...les rampes musculars són producte d’una deficiència en magnesi i que les nous (entre altres aliments com el sèsam, el plàtan, etc.) ajuden a evitar-les?