Bienvenidos a Casa Gispert

La mejor fruta seca desde 1851

 
 
 
 

Nuestros productos

Envío gratuito al territorio español peninsular (e Islas Baleares) a partir de 80 €. Entrega en 48-72h laborables. Para envíos al extranjero, contactar con comandes@casagispert.com

 • Kumquat, 500g

  9,50
 • Cocktail Tropical, 125g

  2,60
 • Manzana Deshidratada en cubos ECO, 200g

  5,60
 • Aperitivo con platano 500g

  6,50
 • Maiz tostado, 85g

  0,95
 • Almendra marcona frita con sal, 125g

  4,50
 • Infusión de Jengibre fresco, 100g

  4,90
 • Rooibos Original Eco, 100g

  4,60
Ver todos los productos
Lots i cistells Casa Gispert

Catálogo de obsequios y regalos. Propuestas e ideas para hacer felices a vuestros amigos y familiares.


Catálogo

Regalos Casa Gispert

Todos nuestros productos son de máxima calidad y de aproximitat. Si necesitas hacer un regalo no dudes en consultar nuestra amplia gama de cajas, cestas, etc. y seguro que acertarás! Tenemos regalos originales para todas las ocasiones!

La tienda del Born

(Barcelona)

Lots i cistells Casa Gispert

Colección Casa Gispert

Los mejores productos gastronómicos para todos tus regalos!

Colección (PDF)

Catálogo Casa Gispert

Descubre nuestra amplia gama de productos.

Catálogo General (PDF)

Sabíeu que la nou de macadamia té aquest nom perquè Ferdinand von Mueller, el botànic que va descriure el gènere per primer cop, va fer servir el nom del seu amic naturalista John Macadam? El seu nom en aborigen és Kindal Kindal.

Sabíeu que...l’estratègia dels pins davant del foc consisteix en obrir les pinyes i disparar els pinyons lluny per a que germinin?

Sabíeu que...la nou del Brasil és llavor de l’arbre Bertholletia excelsa, l’alçada del qual pot arribar als 45 metres? El fruit pot arribar a tenir la mida del cap d’una persona i a dins conté entre 8 i 24 nous que es disposen com el grills d’una taronja.

Sabíeu que...els emperadors mongols consideraven els festucs, originaris de l’Àsia Central, com les “nous del paradís”?

Sabíeu que...l’anacard que mengem tan cru com torrat només és una petita part situada a l’extrem d’un fruit carnós d’una forma que recorda al pebrot i del que a l’Índia se’n fa sucs?

Sabíeu que...tant grecs com romans estimaven molt la noguera Juglans regia per la seva fusta i el seu fruit, les nous?

Sabíeu que...en cultures celtes l’avellaner Corylus avellana és l’arbre del saber i que tallar un avellaner per caprici podia ser penat amb la mort?

Sabíeu que...el cacauet no és la llavor d’un arbre sinó d’una planta lleguminosa (Arachis hypogea)?

Sabíeu que...les nous, les avellanes, les ametlles i les figues seques són una important font de calci i que també ajuden a combatre el colesterol?

Sabíeu que...els pinyons són rics en seleni, molt important en el desenvolupament neuronal de les persones?

Sabíeu que...el refranyer popular diu de l’ametller que, essent un arbre molt sofert, “allà on no es fa re, s’hi fa l’ametller”?

Sabíeu que...descobriments arqueològics demostren que l’home consumeix fruita seca des de fa com a mínim 12000 anys?

Sabíeu que...els fenicis adoraven la deesa Amygdala, el símbol de la qual era l’ametller? D’aquí el seu nom llatí Prunus amygdalus.

Sabíeu que...el cacauet és l’única fruita seca que creix sota terra? D’aquí el seu nom en llatí Arachis hypogea. Tot i ser una lleguminosa s’inclou en el grup de les llavors oleaginoses per la seva similitud en nutrients.

Sabíeu que...l’orellana d’albercoc en alguns llocs també s’anomenen damascos? El fruit va ser portat des de l’Àsia per Alexandre el Gran i les seves tropes.

Sabíeu que...segons alguns estudis publicats, les persones que consumeixen fruita seca de manera regular sembla que viuen més temps?

Sabíeu que...segons alguns estudis publicats les persones que segueixen una dieta mediterrània enriquida amb fruita seca redueixen en un 18% les probabilitats de patir diabetis?

Sabíeu que...segons alguns estudis publicats, en una dieta calòrica equilibrada, un consum diari de fruita seca (25g dia) no només no engreixa sinó que ajuda a controlar el pes i redueix el risc de patir obesitat?

Sabíeu que...la noguera (Juglans regia) no acostuma a tenir massa sotabosc perquè produeix una fitotoxina que s’anomena juglandina?

Sabíeu que...les rampes musculars són producte d’una deficiència en magnesi i que les nous (entre altres aliments com el sèsam, el plàtan, etc.) ajuden a evitar-les?