Al 1851, en ple centre de Barcelona, neix Casa Gispert.

Casa Gispert és una de les empreses d’alimentació més antigues de Barcelona. La botiga es troba al centre de la ciutat comtal, al costat de la basílica de Santa Maria del Mar, molt a prop del Museu Picasso. Casa Gispert ven productes colonials des de 1851: fruita seca, fruita dessecada, cafè, te, cacau, espècies com la vainilla, la canyella, el safrà …i l’interior de la botiga ha estat conservat en el seu estat original, com un museu però encara funcionant.

Avui en dia, Casa Gispert ofereix també una gran diversitat d’altres productes, ecològics, olis d’oliva verge extres, vinagres, xocolates, torrons, mels, melmelades, vins dolços, cistells de regal, etcètera. sempre a la recerca de productes locals i de gran qualitat.

Sobre nosaltres

Casa Gispert és un negoci familiar encara fidel als seus orígens. Sempre buscant productes d’alta qualitat, artesans i de proximitat.

Entre aromes d’espècies i torrats, un s’adona que hi ha alguna cosa que va més enllà d’un negoci normal: Casa Gispert ha estat molt unida a la història de Catalunya o, millor dit, és part de la història de la nostra estimada terra.

El forn de llenya de la nostra botiga a Barcelona, ​​on torrem els nostres productes, és únic a Europa. Un forn que ha sentit mil i una històries i que és testimoni perenne de la ciutat. La complicitat diària entre el nostre forn i els mestres torradors dóna com a resultat un producte únic d’una qualitat màxima que fa que els nostres millors artesans de la cuina confiïn en nosaltres.
Però Casa Gispert ha crescut i ara és molt més que una botiga. Des del nostre nou magatzem a Viladecavalls (Vallès Occidental) aconseguim internacionalitzar els nostres productes i que siguin representatius d’una cultura i un saber fer que són reconeguts i apreciats pels millors paladars de tot el món.

Tradició, qualitat, innovació, servei, esforç, perseverança i ofici són qualitats que Casa Gispert ha sabut conservar des de 1851 i que volem seguir mantenint i reforçant.

Sigueu tots benvinguts.

secret-casa-gispert

El nostre secret

L’especialitat de Casa Gispert sempre ha estat la mateixa: torrar fruita seca en forn de llenya des de 1851. Dins del forn, el foc és en un costat de manera que la flama no arriba a contactar amb el producte i el temps de torrat s’allarga . Al final, el gust no és només de torrat sinó que adquireix també notes fumades. Utilitzant només llenya d’alzina, torrem ametlles, avellanes, pistatxos, cacauets, nous de macadàmia, anacards …65kg cada vegada, seguint el ritual d’un procés centenari.

El forn de Casa Gispert és únic a Europa. Els mestres torradors de Casa Gispert han sabut mantenir a través de diverses generacions el saber fer d’un ofici centenari.

qualitat-france-casa-gispert

Casa Gispert va ser guardonada amb la Coq d’Or 1999 per la prestigiosa societat gastronòmica francesa Les Gourmands Associés de la França per la millor fruita seca torrada d’Europa.

great-taste-2012-casa-gispert

Recentment, Casa Gispert ha rebut dos premis a Anglaterra per la qualitat de les seus ametlles.
Great Taste Award 2012 and 2013 (1 star)
“Aroma molt agradable al nas. Molt bon aspecte de torrat; molt bona a la boca, cruixent i bon gust”